Kvinder, der tænker for meget

Nyt tilbud i c-byen med fokus på at skabe mere mentalt ro, tilfredshed og livsglæde.

Alt for mange tænker alt for meget – på godt og ondt.

At tænke, planlægge og koordinere ift. at løse arbejdsopgaver og at få hverdagen og familielivet til at hænge sammen på kryds og tværs af familiemedlemmer, aktiviteter og andre praktiske gøremål er nødvendigt.

Desværre har tankerne det med at tage overhånd på andre områder i livet, og hvor du måske bruger alt for meget energi på at tænke over bestemte tanker.

Genkender du følgende: • Du har mange tanker omkring, hvad du gjorde, burde have gjort eller ikke skulle have gjort
 • Du har mange tanker omkring, hvad andre tænker om dig, om du er god nok og om du gør tingene godt nok
 • Du har oplevet, at have mange tanker omkring en kommentar eller en konflikt med f.eks. en kollega, din mand eller børn og som du ikke har kunne slippe efterfølgende
 • Du har tit svært ved at falde i søvn, fordi du tænker meget og du føler dig også tit rastløs
 • Du har tit prøvet at sige til sig selv, at nu må du stoppe med at tænke på det ene eller det andet, men du føler, at du ikke har kontrol over dine tanker eller kan få dem til at stoppe
Hvad ville der ske, hvis du rent faktisk kunne skrue ned for alle disse tanker og tage kontrollen over tankerne i stedet for, at du føler, at tankerne styrer dig? Ville du få det bedre, hvis du ikke tænkte så meget over det, der går dig på?

Den nyeste bølge af kognitiv terapi mener, at det ofte er grublerierne omkring et problem, der fylder mere end selve problemet, og hvis vi kan skrue ned for alt dette grubleri, så reduceres mange symptomer så som uro, angst, stress og depression mm. og psykisk balance øges.

Jeg vil hjælpe dig i gang med processen i at træde ud af denne tanke-trædemølle, så du øger eller genfinder større tilfredshed og livsglæde. Jeg er uddannet psykolog med forskellige overbygninger så som kognitiv terapi, metakognitiv stresscoach og naturterapeut. Jeg gør i dette gruppeforløb især brug af den 4. bølge af kognitiv terapi, der omhandler metakognition, men jeg vil også inddrage mindfulness og naturterapi.

Tilmeld dig forløbet

 • Forløbet består af 5 gange: hver mandag fra kl. 18.00-20.30.

  Opstatsdato: Mandag d. 13 maj 2019

  Introduktionspris: 995 kr.

  Send en mail med:
  Dit navn og adresse
  Fortæl kort om dig selv og hvorfor du gerne vil deltage

  Du vil herefter modtage en bekræftelsesmail med yderligere oplysninger om mødested, datoer, betalingsoplysninger mm.

  Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til mig.
 • 60403558

 • rikkerodam@yahoo.dk

 
 
https://rikkerodam.dk/sitemap_index.xml